Ga naar de inhoud

Nieuw in Teams

Het zal je niet ontgaan zijn, door de Coronacrisis, worden er allerlei extra maatregelen genomen. De meest ingrijpende is wellicht wel het verplichte thuiswerken. Gelukkig is daar dan Microsoft Teams.

En met ruim 44 miljoen mensen die nu dagelijks Microsoft Teams gebruiken, kunnen we niet anders concluderen dat dit wel een hele succesvolle applicatie in de Office 365 suite is. Gelukkig blijft Microsoft telkens innoveren en worden er continu updates gedaan op de Microsoft 365 omgeving.

De belangrijkste die nu zijn toegevoegd?

Ruisonderdrukking zodat achtergrondgeluiden (zoals je kinderen op de achtergrond) worden onderdrukt.

Raise Hand – de functie die je tijdens een video gesprek simpel aangeeft dat je het woord wilt. Het voorkomt dat je de spreken moet interrumperen, terwijl iedereen ziet dat je wat wilt zeggen.

Hieronder, gewoon voor de fun, de korte maar succesvolle geschiedenis van Microsoft Teams.