Ga naar de inhoud

Plan het moment waarop een emailbericht wordt bezorgd

Een handige nieuwe functionaliteit in Outlook komt er aan. Het betreft het kunnen plannen van het bezorgmoment van je emailbericht. Nu werk- en privétijd meer door elkaar loopt en plaatsonafhankelijk werken een vlucht heeft genomen is het van belang om werk en privé goed te scheiden. Om mensen te helpen voorkomen dat ze het gevoel hebben “Altijd aan te moeten staan” of om te voorkomen dat men tijdens vakantie door moet werken is het nu mogelijk om de bezoring van emailberichten te plannen.

Het werkt heel simpel; stel het emailbericht op zoals je normaal ook doet en op het moment waarop je maar wilt, klik voor verzenden op het uitklapvenster bij de verzendknop om de optie “bezorg later” te kiezen (zie geanimeerde afbeelding hierboven).

Kun je niet wachten om deze functionaliteit te gebruiken? In de Web versie van Outlook (outlook.office.com) is de functie al beschikbaar!