Meteen naar de inhoud

De Cubes

De Rubiks cube is de inspiratie voor de naam CubeQuest. Ook al zitten de blokken door elkaar het blijft een samenhangend geheel. Onze Cubes zijn de verschillende diensten die wij onderscheiden. De keuze om een bepaalde Cube wel of niet in te zitten is afhankelijk van je wensen, je toekomstplannen maar ook of het past bij je organisatie. Met de onderstaande 6 cubes kunnen we al je automatiseringsvraagstukken oplossen.

Microsoft 365

Microsoft 365
De bekendste en meest gebruikte kantoorautomatisering ter wereld. Onder Microsoft 365 vallen 17 verschillende applicaties. Van bekende applicaties zoals ; Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Exchange, Teams, Sharepoint en Onedrive. Maar ook minder bekende applicaties of tools die meer op de achtergrond draaien zoals; Forms, Planner, Powerapps, Power automate en reporting services.

Het grote voordeel van het gebruiken van deze applicaties in de cloud is dat je altijd over de nieuwste software beschikbaar en je altijd en overal bij je bestanden kunt.

Infrastructuur

WiFi, VPN, routers en switches, je hebt het nodig om uiteindelijk online te kunnen. Niet zaken waar je je graag zelf in wilt verdiepen, maar wij zorgen dat het allemaal werkt en belangrijker nog… blijft werken.

Hardware

Software moet ergens op draaien, en het maakt ons niet uit of dit een PC, laptop, tablet of telefoon is. Bij de inventarisatie kijken we naar de aanwezige hardware en beslissen samen wat er extra nodig zou zijn voor de ideale nieuwe werkomgeving. Hierbij nemen we ook printers en andere randapparatuur mee.

Security

Veilige toegang tot bestanden en de werkplek voor alle gebruikers is van groot belang. Er zijn vele manieren om dit in te regelen, bijvoorbeeld door de inzet van een tweede authenticatie laag, maar ook het maken en beveiligen van reserve kopieën naar een medium buiten uw infrastructuur is van groot belang om bescherming te bieden tegen ransomware. Security is een breed begrip en er valt veel te regelen en realiseren. Samen komen we graag tot de juiste oplossing. Van camera-beveiliging, virusbeveiliging, Disaster Recovery tot en met Firewall en VPN. Security is enorm belangrijk voor ieder bedrijf.

Data

Jaar na jaar produceren we met elkaar meer data, en om ervoor te zorgen dat deze ook altijd bereikbaar is, maken we gebruiken van applicaties zoals Sharepoint en Onedrive. Alleen het gebruik van deze is nog geen garantie dat er niets kan gebeuren en is een goede back-up en recovery procedure dus van het grootste belang. De experts van CubeQuest zorgen hiervoor.

Telefonie

Wil je VOIP (voice over IP) of gebruik maken van VaMo (vast-mobiel integratie), het kan allemaal binnen de telefonie cube. Uiteraard kunnen we ook de benodigde telefoons regelen.